Font Mărit
Alb - Negru
Cursor vizibil

Angajații Ministerului Muncii și Protecției Sociale au participat la o instruire privind noile modificări legislative și utilizarea platformei de e-legiferare

05/07/2024
Angajații Ministerului Muncii și Protecției Sociale au participat la o instruire privind noile modificări legislative și utilizarea platformei de e-legiferare

Pe 3 iulie curent, în cadrul Ministerului Muncii și Protecției Sociale, a avut loc o instruire organizată de Cancelaria de Stat, privind modificările operate în Legea nr. 100/2017 și noile prevederi aprobate prin Hotărârii Guvernului nr. 447/2024, efectuate în scopul eficientizării procesului de elaborare și promovare a actelor normative.

Instruirea a abordat, de asemenea, și subiectul utilizării platformei de e-legiferare, un instrument digital esențial pentru procesul de elaborare și monitorizare a actelor normative.

Pe parcursul instruirii, participanții au discutat despre aspectele noi în procesul de elaborare și promovare a proiectelor de acte normative, precum și modul de utilizare a platformei de e-legiferare pentru o mai bună gestionare a actelor normative. Platforma de e-legiferare este deja activă, iar începând de mâine, 5 iulie, se va începe testarea acesteia.

Totodată, la data de 9 iulie 2024 este planificată desfășurarea părții a doua a sesiunii de instruirii. Această sesiune va fi organizată de Centrul de Armonizare a Legislației și va aborda subiectul transpunerii legislației UE, inclusiv în contextul noilor modificări operate în cadrul normativ aferent elaborării și promovării actelor normative.

Spread the love